Om oss på Roligsida.se

Home | Om oss på Roligsida.se

Idén bakom Roligsida.se väcktes när grundarna kom hem från ännu en arbetsdag och ville sjunka ner i soffan och slösurfa lite. Regnet vräkte ner och var samtidigt en perfekt ursäkt för att koppla av framför den skattkista av underhållning som internet utgör.

Sedan länge har de tyckt om att surfa runt på nätet och titta på underhållande klipp, listor och bilder, men sidor som Youtube och liknande tyckte de hade ett lite för spretigt innehåll. Och har man kollat sin feed på både Facebook och Instagram, och kanske till och med hunnit snappa sin kompis, så är man snart uttråkad. Det här problemet känner grundarna väl till, och när till och med Youtube inte var roligt längre så fanns det inte mycket att göra… eller?

Grundproblemet – det som fick fart på själva idén – var enligt grundarna att de tyckte att det var jobbigt att alltid hålla reda på de olika hemsidorna de frekvent besökte, vilket ofta ledde till att de länge fick leta efter ett särskilt klipp de tidigare hade sett. De förstod och visste att flera höll med om detta, och efter att ha diskuterat saken med varandra, med vänner och till och med på internetforum var lösningen faktiskt ganska enkel.

Grundarna kom kort och gott fram till att de ville skapa en hemsida som var helt i linje med deras intressen och framförallt – humor. Så varför inte samla allt det material de hittar – roliga klipp, bilder och listor – på ett och samma ställe och samtidigt även göra det tillgängligt för alla?
De gjorde slag i saken, samlade ihop sitt material, skaffade sin domän och hemsidan Roligsida.se var född. För att göra världen lite roligare helt enkelt! Och inte minst för att mer effektivt kunna sprida sitt innehåll och göra letandet av underhållande material mindre tidsödande, förstås!

För att gå närmare inpå vad Roligsida.se kommer att erbjuda innehållsmässigt kan vi sammanfatta det som att det är en högst blandad kompott. Söta kattvideos, klantiga pappor, urspårade fester och allmänt tveksamma och/eller dumma idéer är bara några exempel på det innehåll som Roligsida.se kommer att erbjuda. Klassiska internetmemes, roliga bilder av alla slag och fyndiga listor kommer också att stå för underhållningen.

Kort sagt hittar du alltså allt möjligt som får dig på gott humör på den här sidan. Och du behöver dessutom inte ha koll på en massa andra webbplatser – för här finns det mesta!