Roliga utklädnader till Halloween

Home | Tips | Roliga utklädnader till Halloween

1.
Vad sägs om den här obehagliga clownen?

Den här typen roar inte sin omgivning med några puffiga jonglerbollar eller glada skratt en solig dag på tivolit. Och är det inte något speciellt med clowner? De figurerar ovanligt ofta i skräckfilmer, och trots att deras främsta uppdrag är att sprida glädje verkar motsatt effekt vara minst lika vanlig.

Den här bistra herren sätter skräck i båda stora och små med sin förvrängda uppsyn och blodiga machete. Dyker du upp i den här utklädnaden på nästa halloweenfest kommer du antagligen inte mötas av några muntra miner, och på tivolit är du nog inte heller så populär..

2.
Den här trötta sjuksystern verkar ha varit med om lite för många snedsteg i karriären och på köpet blodat ner sig ordentligt. Vi vet ju att det är viktigt att sjukhuspersonalen tvättar sig ordentligt mellan sina olika patientbesök men det verkar den här damen ha glömt. Tråkigt, för med sjukhusmössa, munskydd och ögonlapp (?!) är det antagligen få som kommer vilja låta dig undersöka sina åkommor. Utklädnaden gör sig bra både på halloweenfest som på en årlig zombiewalk.

3.
Vem hade trott att den kvinnliga djävulen var såhär elegant? Även hon vill förstås vara passande klädd för halloweenfesten, och när kvällen är över kanske hon tar med sig en stackars gäst tillbaka ner till helvetet. Med svart spets och hög krage blir utklädnaden till och med ganska vacker. Vill du förhöja looken gör du det på bästa sätt genom att även skaffa djävulshorn och treudd! Ett måste för dig som siktar på “sexy scary”-looken. 

4.
Har du någonsin undrat hur en skelettzombie ser ut? Den här kombinerade skelett och zombiedräkten för barn slår två flugor i en smäll och lämnar inget barnkalas oberört. Varför köpa en separat skelettdräkt och zombiedräkt när du får bådadera i den här utklädnaden? Komplett med sliten uppsyn och lätt begagnade trasor.

Looken inkluderar en trasig grön tröja och ett par matchande byxor, dödskallemask med vad som ser ut som rester av sjögräs eller slime, samt ett par skeletthänder. Låt ditt barn sätta ribban för skräckfaktorn på nästa halloweenfest eller barnkalas. Skrik och tjut utlovas. Du kommer inte vara snyggast på festen, men du kommer få mycket uppmärksamhet!